Per lumturine tende

Do te behem zog,
e ti s”do te me njohesh,
Do te vi ne dasem,
kur ti te martohesh.

Do t”i bie daulles,
per lamtumiren tuaj,
kurse une i mjeri,
vetem dp te vuaj.

Te deshiroj fat ne jet,
nje trup me shendet,
Ne shtepi harmoni,
dhe dashuri pa kufi.