Dashuria eshte

Dashuria eshte si nje cikel..
Kur do dike,lendohesh..
Kur lendohesh, urren..
Kur urren,perpiqesh te harrosh..
Kur perpiqesh te harrosh,fillon te te marre malli..
Dhe kur fillon te te marre malli,fillon te duash serish..!


Poezi Dashurie