Shpirt me mungon

Shpirt me mungon akoma dhe 
sot te kujtoj shpirti im po 
vajton se ska pran dashurin qe kerkon
larg je kete e di
dhe ndoshta me ke
harruar pergjithnji
por un akoma te mendoj.