Ndoshta


Ndoshta ishte rastësia, ndoshta ishte fati,
ndoshta ndoshta, nuk e di se cfare të them e të mendoj,
ndoshta ishte Zoti ai që të dërgoi tek unë
thjesht për të ndricuar e dhenë kuptim udhës time.
Atje dhe atëherë kur nuk e prisja,
në ato kohë kur unë aq shumë
i druhesha e i largohesha fatit tim,
atëherë u shfaqe ti.
I duhet besuar shprehjes që Rastësia është mbret i Botes.
E mua s’më mbetet gjë tjeter vecse


të falenderoj Zotin edhe ty gjithashtu.
Faleminderit që ekziston